Fysiotherapeuten

 

Maurice Berghout

Maurice Berghout is in 2009 afgestudeerd als fysiotherapeut en in 2016 zal hij zijn Master Sportfysiotherapeut titel behalen aan de Hogeschool Utrecht. Hij is direct na zijn studie gaan werken in Amsterdam, waar hij zijn samenwerking begonnen met de wereldtop van het mondiale squash. Zo reist hij verschillende keren per jaar mee met de vrouwelijke wereldkampioen naar toernooien in het buitenland.

 

Naast zijn specialisatie heeft Maurice veel interesse in sportblessures en schouderklachten. Verder beheerst hij de techniek van Dry Needling en draagt hij zorg voor preventie, advisering en behandeling van patiënten met sport gerelateerde aandoeningen in verschillende leeftijdscategorieën en met enkelvoudige, meervoudige of complexe gezondheidsproblematiek. Hij richt zich daarbij op het dagelijks functioneren van de sportende patiënt volgens een biopsychosociale context en in het bijzonder de sportparticipatie. Daarbij draagt hij bij aan het geheel van activiteiten dat nodig is om de onderliggende oorzaak van de problematiek gunstig te beïnvloeden en er voor te zorgen dat de sporter in de best mogelijke fysieke, psychische en sociale conditie verkeert. Dit alles is er op gericht om de sporter op het gewenste en hoogst mogelijke niveau van sportuitoefening terug te laten keren.

 

 

Bram van Unnik

Na het afstuderen in 2009 van mijn sportopleiding, ben ik begonnen met de opleiding Fysiotherapie en sinds 2013 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Door mijn ruime ervaring in de fitness bekijk ik de klacht vanuit een groter geheel, mijn aanpak is holistisch en gericht op hoe het lichaam zich beweegt.

De oorzaak van de klacht kan immers heel ergens anders vandaan komen, dan waar de klacht zich uit. Ik heb veel interesse in lage rug -en schouderklachten. Ik wil dat jij je dagelijkse aktiviteiten zonder problemen uit kan voeren, en samen met je werken aan een vitaler lichaam!

Vrijblijvend advies of een afspraak inplannen? Mail dan naar het zuidas mailadres of naar bram@fysiosportive.nl

 

 

 

Fysiosportive Singel

Singel 250

1016 AB Amsterdam

Tel. 06-15861546

Formulier verzenden...

Er is een fout opgetreden in de server.

Formulier ontvangen.